Plastiikkakirurgia | Helsinki • Espoo • Vantaa

Etsitkö asiantuntevaa ja hyvää plastiikkakirurgia Helsingin seudulta?

Etsitkö luotettavaa huipputason plastiikkakirurgia Helsingistä tai muualta pääkaupunkiseudun alueelta Espoosta tai Vantaalta?

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori Juho Salo on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 2007 alkaen sekä korjaavissa kirurgisissa toimenpiteissä (rekonstruktiivinen plastiikkakirurgia) että esteettisen plastiikkakirurgian parissa, jossa muokataan henkilökohtaiseen ulkonäköön liittyviä tekijöitä asiakkaan toiveiden mukaan.

Plastiikkakirurgi Juho Salo • Helsinki

Palvelen asiakkaitani yksityisvastaanotolla Helsingin Terveystalon Ruoholahden yksikössä ja lisäksi myös lähellä Helsingin ydinkeskustaa Eiran sairaalassa.

Toimintaetiikkaani ohjaa vahvasti aito halu edistää objektiivisesti asiakkaideni terveyttä ja hyvinvointia.

Minulla on tuhansien leikkausten kokemus ja tarjoan monipuolisesti erilaisia plastiikkakirurgian palveluita ja toimenpiteitä, kuten mm. silmäluomikorjaukset, rintakirurgia (mm. rintojen pienennykset, suurennukset ja kohotukset), vartalon muotoilut (esim. rasvaimu), pistos- ja täyteainehoidot (esim. huulien muotoilu, ryppyjen tasoitus), arpikorjaukset, tatuointien poistot sekä ihosyöpien hoitoon liittyvät hoidot ja leikkaukset.


Minulla on tuhansien leikkausten kokemus ja tarjoan monipuolisesti erilaisia plastiikkakirurgian palveluita Helsingin yksityisvastaanotolla. Juho Salo, plastiikkakirurgi • Helsinki

 

Luotettava plastiikkakirurgian asiantuntija

Osallistun aktiivisesti Suomen Plastiikkakirurgiayhdistyksen toimintaan hallituksen jäsenenä ja toimin myös useissa muissa lääketieteellisissä yhdistyksissä. Olen julkaissut useita lääketieteellisiä artikkeleita ja toimin myös aktiivisesti lääketieteellisten julkaisujen kutsuttuna arvioijana.

Väittelin lääketieteen tohtoriksi aiheesta: ”Rintakehän seinämän resektiot ja rekonstruktiot”.


Ota rohkeasti yhteyttä!

Harkitsetko plastiikkakirurgin palveluita tai onko sinulla kysymyksiä hoitoihin ja leikkauksiin liittyen?

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika vastaanotolleni yhteystiedot-sivulta.

Juho Salo | Plastiikkakirurgi • Helsinki

Juho Salo

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, LT

Puh. 040 560 9681 | juho.salo@hus.fi

 

Plastiikkakirurgia J. Salo Oy (y-tunnus: 2813548-4)